KLIMA UREDJAJI

KLIMA UREDJAJI

Veliki izbor Klima uređaji renomiranih svetskih proizvođača 

Servis i popravka Klima uređaja na teritoriji Beograda

Vrućina, leto, visoke temperature... A sa druge strane hladnoća, zima, niske temperature... Od sada ni ta čenjenica neće predstavljati problem jer u našoj ponudi možete izabrati neki od mnogobrojnih vrsta klima uređaja. Klima uređaji će Vam olakšati dan bez obzira da li se nalazite kod kuće, na poslu ili negde treće.

Klima uređaji – vrste

Veliki izbor klima uređaja renomiranih svetskih proizvođača nalazi se u našem katalogu i koje možete izabrati iz široke palete proizvoda. Tako se možemo naći:

Pri izboru između standardne i inverterske klime treba obratiti pažnju jer je razlika velika. Razlika je u radu kompresora, temperaturi u potrošnji struje, kao i brzini dostizanja željenje temperature. Prozorske klime, kao što njen naziv govori sastoji se od jedne jedinice koja se montira na prozor. Lako se montiraju, prenose, a mana im je buka.

Drugi klima uređaji i njihove prednosti

Pokretni klima uređaji mogu se premeštati iz prostorije u prostoriju, a za razliku od split sistema sastoje se od jednog uređaja. Jedna od glavnih pogodnosti je ta što ne morate da montirate fiksni klima uređaj. Kao i kanalni uređaji, kasetni klima uređaji lako se uklapaju u svaki prostor sa spuštenim plafonom, pa su za korisnike gotovo nevidljivi. Razlika je u dovodu svežeg vazduha jer se kod kasetnog klima uređaja on dovodi preko eksternog ventilator, a kod kanalnog se ubacuje na više mesta preko otvora za distribuciju vazduha.

Ostale usluge – klima uređaji njihovo grejanje i ventilacija

BITO Group Vam nudi kompletan, dizajn, instalacije i održavanje tako da odgovara svim individualnim potrebama naših kupaca. Mi servisiramo i održavamo, ventilaciju, hlađenje i grejanje klima uređaja, VRF sistem i klima komora, korišćenjem napredne i najnovije tehnologije. Uslugu pružamo sedam dana u nedelji tokom cele godine. Rok za izlazak servisera na teren je 24h od poziva.. Naši frigomehanicari su visoko kvalifikovani i potpuno kompetentni za brzu i efikasnu dijagnostiku problema i popravku klima uređaja na radost naših klijenata.


Detaljnija pretraga

BERGEN TILIA KLIMA 12K

BERGEN TILIA KLIMA 12K

BERGEN TILIA KLIMA 12KModerno dizajniran klima uređaj u A/A energetskoj klasi, koristi ekološki freo..

26,990.00RSD Bez poreza: 22,491.67RSD

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strana)