Agregati

Velika ponuda akumulatora


Agregati su alternativni, pouzdani izvor snage napona koji se često koriste u domovima i preduzećima. Dizel agregati proizvode električnu energiju pomoću alternatora i dizel motora. Motor koristi gorivo za rad. Snaga motora (koja se reflektuje kroz obrtaje u minuti) transformiše se u električnu struju. Ova struja se zatim distribuira uređajima koji su povezani na agregat. Pogledajte naš izbor agregata:


MAKITA Agregat 2,0kVa

MAKITA Agregat 2,0kVa

Deklaracija Naziv proizvoda: Generator 2.0 kVa - EG2250A, MakitaŠifra proizvoda: EG2250AProizvo..

78,840.00RSD Bez poreza: 65,700.00RSD

Kada koristiti dizel agregat

Kada radni objekti, domovi ili zgrade nemaju pristup komunalnoj energiji, agregati pružaju idealno alternativu. U slučaju gradilišta gdje je nemoguć pristup električnoj mreži ili transportni brod koji ima potrebu za energijom za navigacione i pogonske sisteme, napon koji proizvodi dizel je dovoljan.


Dizel agregat takođe može da preuzme mesto neprekidnog napajanja. Generator može obezbediti dopunjavanje ukoliko mreža pati od pada napona. Ova dodatna snaga omogućava preduzećima da održavaju svoje poslovanje, bolnicama da održe kontinuiranu upotrebu svojih instrumenata i aerodromima radi očuvanja integriteta sistema. Svaka organizacija koja poseduje neophodne uređaje može imati koristi od toga da je agregat dostupan kao pouzdan izvor napajanja.

Prednosti agregata

Dizel agregati obezbeđuju neprekidan strujni napon bez uspona i pdova napona, čime se pomaže u regulisanju protoka struje.


Oni su dizajnirani za kontinuiranu upotrebu i imaju manje pokretnih komponenata od drugih tipova generatora. Kao rezultat, oni zahtevaju manje održavanja i popravki. Dokle god obavljate rutinsko održavanje, agregat bi trebalo da funkcioniše u vreme krize bez problema.

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strana)