Aparati za varenje plastike - Leister

Aparati za varenje plastike - Leister

Izbor aparata za varenje plastike kompleksan je proces, međutim, jedna činjenica olakšava odabir. Švajcarska kompanija Leister je već decenijama unazad lider na tržištu u oblasti varenja. Leister alati koji spadaju u aparate za varenje plastike se koriste u izradi krovova, bilborda, cirada, tunela, deponija, podova, u građevinarstvu i mnogim drugim oblastima, a njen slogan “Mi znamo kako” kupcima uliva sigurnost. Kvalitet izrade i pouzdanosi naših proizvoda čine Leister pravim izborom kod uredjaja za zavarivanje plastike. Pored  izolacije krovova, svoju primenu nalaze i u postavljanju podne izolacije, zavarivanju cirada, u podzemnim i vodenim radovima, u izgradnji tunela, u izradi posuda (cisterni, kontejnera) i prilikom popravke automobila.

Aparati za varenje i njihove grupe

Zbog složenosti postupka varenja aparati za varenje plastike se mogu podeliti u sledeće grupe:

  • Ručni alati
  • Mašine za varenje
  • Ručni ekstruderi
  • Tenziometri
  • Frezeri

Aparati za varenje – njihove funkcije i osobine

Naši aparati za varenje – Leister odlikuju se jednostavnošću i lakom upotrebom preko displeja. Praktično i pouzdano podešavanje temperature. Održavanje filtera više ne predstavlja problem, jer poseduje mogućnost čisćenja. Filteri se lako skidaju sa obe strane i čiste. Lagani su. Dalje, treba obratiti pažnju na bezbednost i sigurnost, ali ni to više ne predstavlja problem jer aparati za zavarivanje poseduju zaštitu u slučaju prekida napajanja. Aparati za varenje ispunjavaju sve uslove funkcionalnosti i dizajna neophodnih za uspešno zavarivanje plastike. Težine samo jednog kilograma najlakši su u svojoj klasi i napravljeni od visoko kvalitetnih materijala. Svaki aparat za varenje prolazi stroge provere kvaliteta pre napuštanja fabrike u Švajcarskoj. Sa njima je moguće varenje na gotovo svim mestima, jer to profesionalni ručni alat sa vrelim vazduhom i ima primenu za varenje i lepljenje plastičnih elemenata, podova, cirada, bilborda i reparaciju automobilskih elemenata. Takođe, sa našim aparatima dobijate izuzetan i kvalitetan rad, čak i na teško pristupačnim radnim mestima.

Leister - Mi znamo kako.

  • Švajcarska kompanija Leister je već decenijama unazad lider na tržištu u oblasti varenja. 
  • Leister alati se koriste u izradi krovova, bilborda, cirada, tunela, deponija, podova, u građevinarstvu i mnogim drugim oblastima.


Detaljnija pretraga